Lingid: Pealehele | Kontakt | Laulupidu |

Koorilaager Kohilas 06.09.2008



Tere Sõbrad!

Nagu aknast välja vaadates veenduda võite, on kauaoodatud :) sügis lõpuks kätte jõudnud ja aeg asuda taas põhitegevuse kallale. Meie sügishooaja esimene kokkusaamine toimub laupäeval, 6. septembril, Kohila Gümnaasiumis. Rong väljub Balti jaamast kell 8.37 ja jõuab Kohilasse kell 9.29. Rongile tullakse vastu.
Autoga tulijad: Viljandi mnt. mööda Kohilasse sisse sõites üle Keila jõe silla ja paremale. Sillalt paistab paremat kätt(parem käsi on see, kus pöial on vasakul pool) Kohila Gümnaasium ja vasakut kätt(pöial siis paremal) Veski baar.
Programm:
10.00-11.30 Mehed-järeleaitamistund koorilaulus.
Naised-kehaline kasvatus(kõhutantsu kursus algajatele, treener Olga Sokk). Puudumine lubatud ainult arstitõendi alusel. Kaasa vahetusjalatsid ja napp rõivastus.
12.00-13.30 1.proov: Naised ja mehed hoitakse lahus.
13.30-15.00 Lõuna Veski baaris.
15.00-16.45 2.proov: Naised ja mehed lastakse kokku.
16.45- Vaba aeg. Variant A: Ilusa ilma korral Bonivuri aias, jõe ääres. Pakutakse sauna ja grillitakse omavahel. Võimalus telkida. Pillimeestel pillid kaasa, pildimeestel pildid kaasa!
Variant B: Kui on kole, siis Veski baar.
Ilus ilm on tellitud. Oleme ootelehel ja kas saab, selgub vahetult enne laagrit. Oodake täiendavat infot!
20.12 Vabatahtlikele Baskini "Viimane rong" Kohilast Tallinnasse

P.S. Laagrist puudumine ei ole lubatud! Kohaldatakse sundtoomist. (Meili teel registreerumine nagu eelmiselgi korral). Rahandusministri korraldusel tuleb teil oma järgneva poolaasta eelarvest 300 krooni kärpida ja see koori poolaasta liikmemaksuks tasuda. Arve on avamisel ja kui avatud saab, saab numbri.




Juhatus




Lisainfot annab ja naisterahvaste muresid kuulab Bonivur : mob.: 50 53 655